Søndag: Pål Angelsgård (Utescena, Ljøen)

Pål Angelskår (f. 1973) er en musiker og forfatter fra Oslo. Han er kanskje mest kjent som vokalist, gitarist og låtskriver i bandet Minor Majority. Søndag framfører han vakre toner på kanskje Noregs vakraste scene: utescena på Øvre-Ljøen


Øvre-Ljøen
Søndag 10. juli
Konsertstart ca 18.30, når folk har kome på plass etter andesleppet
Dørene opnar 17.00 (gratis buss går frå fergeoppstillinga mellom Hydro og Øcal)
Vaksne: kr 300 
Born (opp til 15 år): kr 20

BILLETTSALG PÅ TIKKIO ER STENGD, MEN BILLETTAR KAN KJØPAST I DØRA


Med låter som: “Dancing in the backyard”, “She Gave Me Away”, “(In That) Premature Way”, “Come Back to Me” og “Supergirl” var de med på å definere det første tiåret i det nye årtusenets musikalske Norge. Bandet har også en stor tilhengerskare i Europa, spesielt i Frankrike. I 2006 vant Minor Majority spellemannsprisen i kategorien “beste popgruppe” med plata “Reasons to Hang Around”.

Angelskår har lovet å spille sanger fra hele katalogen sin, det vil si at vi får høre både Minor Majority låter og solo-materiale, alt i en helt ny innpakning.